TOKAC &
Hamo

Koncert iz sklopa 1 na 1, ki ga pripravlja SiTi Teater BTC.

TOKAC & HAMO na finalu FESTIVALA NOVOMEŠKO POLETJE!

Festival bomo v soboto, 27. avgusta, zaokrožili tam, kjer smo ga tudi otvorili – na Muzejskih vrtovih! Tokac in Hamo v tandemu tvorita prav posrečeno, vokalno izjemno prepletajočo kombinacijo, ki jo na vsake toliko deci vina začinita s humornimi vložki in prikupnim zbadanjem.

Tomislav Jovanović – Tokac, pevec in avtor besedil novomeške skupine Dan D, je levji kralj in rahločutna duša v eni osebi. Natančno uglašen tudi na najgloblje in najvišje občutke lahko poje o širnih prostranstvih sveta, pa tudi o najtemačnejših delih srca. 
 
Matevž Šalehar – Hamo, frontman zasedbe Hamo & Tribute 2 Love, je pesnik lubezni. Iskreni rocker, ki ne skriva svojih čustev, se najbolje počuti na manjših klubskih odrih, kjer lahko srka energijo publike in jo vrača z zelo velikimi obrestmi. 

Vstopnice za ogled spogledovanja dveh grivastih »pjevačev« lahko za 24,90 € kupite na spletni strani Eventima www.eventim.si in na prodajnih mestih Eventima po Sloveniji: Petrol, OMV Multitočke, Pošte Slovenije, Delo prodaja (K)kiosk, 3dva trafike, Big Bang, Kompas, Mercator Hipermarketi, Slovenske železnice …). Nakup vstopnic na dan koncerta ne bo mogoč. Ne zamudite!

Koncert iz sklopa 1 na 1, ki ga pripravlja SiTi Teater BTC.

Avtor fotografij: Marko Alpner