Vlado
Kreslin

Ka praveš na en dober koncert, ge de se čül pristen prekmurski güč?

Dvajstoga avgusta prijde na Festival novomeško poletje en in edijne Vlado Kreslin, ka pa nede san pa ka de še več prekmurskoga melosa na küpe do pa znjin še Mali bogauve in dobra stara Beltinska banda!

Koncert Vlada Kreslina z Malimi bogovi in Beltniško bando bo v vsej svoji prekmurski razsežnosti zazvenel v atriju grmskega gradu, ki mu organizatorji pravimo kar »novomeške križanke«. Nekega jutra ko se zdani, Dekle moje, Lahko bi zletela, Z Goričkega v Piran, Od višine se zvrti, Tista črna kitara … so le nekateri izmed že ponarodelih zimzelenih napevov, s katerimi si v bogati glasbeni karieri beltinškega kantavtorja tako radi privezujemo dušo.

20. avgusta ob 21.00 se mu bodo, poleg že stalne zasedbe Mali Bogovi, iz rodnega Prekmurja pridružili tudi člani Beltinške bande, katere najstarejši član je Vladov oče, Milan Kreslin (rojen 1928). Vlado Kreslin z bendoma Mali Bogovi in Beltinško bando združuje včeraj in danes, lokalno in globalno, ko se je posvetil ljudski glasbi, pa je povzročil pravi preporod slovenske etno glasbe ter prekmurskega narečja.

Ker je število vstopnic zelo omejeno, si svojo zagotovite čimprej!

Vstopnice lahko po 27,90 € kupite preko spletne strani www.eventim.si in na prodajnih mestih Eventima po Sloveniji: Petrol, OMV Multitočke, Pošte Slovenije, Delo prodaja (K)kiosk, 3dva trafike, Big Bang, Kompas, Mercator Hipermarketi, Slovenske železnice …). Nakup vstopnic na dan koncerta ne bo mogoč.